Aikaisemmat esitykset

Kesällä 2019: Lemmenlakko

Kesällä 2018: Eila, Rampe ja sulhanen

Kesällä 2017: Punahukka

Lepokodin lavalla nähtiin Kari Hotakaisen Punahukka kesällä 2017. Ajatuksia herättävästä näytelmästä ei komiikkaa puuttunut, kun menneisyyden salaisuudet kaivettiin esille ja koetettiin sulatella päähenkilön, konduktööri-salakuljettaja Pekan yhtäkkistä uskoontulemista.

 

Kommentteja näytelmän katsojilta:

”Kiitokset mukavasta teatteriesityksestä. Kiva katsella kesäteatteria, joka ei ole pelkkää hömppää. Esitys oli ajatuksia herättävä olematta kuitenkaan raskas. Mukana oli nauruhermojakin kutkuttavia kohtia.

”Tykkäsin ja suosittelen!”

”Kiitos hienosta esityksestä ja intoa sekä uskoa seuraaviin! Tämä Kari Hotakaisen teksti on todella nautittava ja paljon ajatuksia herättävä, niinkuin hyvän teatterin tuleekin tehdä.”

 

Kesällä 2016: Katsotaan kalenterista!

Salaseuran ensimmäisessä näytelmässä ”Katsotaan kalenterista!” nähtiin, kuinka kiinteistövälittäjä Vappu Peltonen yritti tasapainoilla työnsä ja perhe-elämänsä välillä. Matkaan tuli kuitenkin yllättäviä mutkia, ja tilanteet äityivät perin hulvattomiksi.


Kommentteja näytelmän katsojilta:

”Kiitos huippu esityksestä! Näytelmä täynnä komiikkaa ja sai ainakin tämän perheen nauramaan ihan pikkupojasta vaariin asti!  Ensi kesää odotellessa!!!!!”

”Menkää ihmeessä katsomaan näytelmää Katsotaan kalenterista. Niin ajankohtainen näytelmä ja niin tätä päivää. Nauraa saa ja ajattelemaankin pistää. Huippu juttu.”

”Kiitos koko porukalle ”hullunhauskasta” esityksestä, joka piti sisällään myös arjen dramatiikkaa:) Kyllä kuplii mukavasti vieläkin sisällä:))”